Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Descargar Gratis El gran llibre dels superpoders de Susanna Isern Iñigo,Rocio Bonilla Raya,Anna Llisterri i Boix PDF [ePub Mobi] Gratis

Lee un libro El gran llibre dels superpoders de Susanna Isern Iñigo,Rocio Bonilla Raya,Anna Llisterri i Boix Libros Gratis en EPUB, El gran llibre dels superpoders ePub Mobi


📘 Lee Ahora     📥 Download


El gran llibre dels superpoders de Susanna Isern Iñigo,Rocio Bonilla Raya,Anna Llisterri i Boix

Descripción - Reseña del editor El gran llibre dels superpoders és una col·lecció de talents bellíssimament il·lustrada que et farà reflexionar sobre la identitat, i sobre les teves virtuts i capacitats. Contraportada El ball, la lectura, l’humor, la creativitat, l’agilitat, les matemàtiques… Tots tenim algun SUPERPODER increïble! Un SUPERPODER que ens converteix en persones úniques i irrepetibles. Quin és el teu? Biografía del autor Susanna Isern és escriptora, psicòloga i mare de tres nens. Des que es va publicar el seu primer àlbum il·lustrat, la primavera del 2011, ha escrit més de trenta llibres infantils. La majoria de les seves obres es comercialitzen a nivell internacional i poden trobar-se escrites en espanyol, català, gallec, eusquera, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, polonès, rus, romanès, àrab, xinès, coreà, i en sistema Braille. Actualment compagina la seva passió per l’escriptura amb la psicologia. Dirigeix el gabinet Aula Dédalo, de Santander, i és professora de psicologia de l’aprenentatge a la Universitat Europea del Atlántico, d’aquesta ciutat. Rocio Bonilla és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Cap en Pedagogia. Ha fet cursos específics d’il·lustració amb Ignasi Blanch i Roger Olmos. Va iniciar la seva trajectòria professional en l’àmbit artístic i després es va dedicar a la publicitat, la qual la va mantenir allunyada dels llapis durant dotze anys. Des del 2010 ha compaginat la il·lustració d’àlbums infantils amb la pintura de murals i ha publicat diversos treballs en revistes, com El mueble i Barça Kids, a més de cartellisme i prop de trenta llibres en vàries editorials. Com a autora, ha publicat quatre llibres: Cara de pardal, La muntanya de llibres més alta del món, De quin color és un petó? (Premi del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport als llibres millor editats el 2015) i Max i els superherois, també il·lustrats per ella. La seva obra ha estat traduïda i publicada al Canadà, França, els Estats Units, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Corea, Taiwan i la Xina.

Detalles del Libro

  • Name: El gran llibre dels superpoders
  • Autor: Susanna Isern Iñigo,Rocio Bonilla Raya,Anna Llisterri i Boix
  • Categoria: Libros,Infantil,Desarrollo y cuestiones personales y sociales
  • Tamaño del archivo: 18 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Descargada: 412 times
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


LIBRO El gran llibre dels superpoders de Susanna Isern Iñigo,Rocio Bonilla Raya,Anna Llisterri i Boix PDF ePub

Libro El gran llibre dels superpoders PDF, Epub descargar ~ Descargar El gran llibre dels superpoders PDF Gran colección de libros en español disponibles para descargar gratuitamente. Formatos PDF y EPUB. Novedades diarias. Descargar libros gratis en formatos PDF y EPUB. Más de 50.000 libros para descargar en tu kindle, tablet, IPAD, PC o teléfono móvil.

EL GRAN LIBRO DE LOS SUPERPODERES EBOOK / Susanna Isern ~ Should you really want to always be cleverer, looking through generally is one of that a lot solutions Wed, 12 Jun 2019 12:04:00 GMT PDF Descargar El Gran Libro De Los Superpoderes - cedicuaem.mx El gran libro de los superpoderes es una colección de talentos bellísimamente ilustrada que te hará reflexionar sobre la identidad, y sobre tus virtudes y capacidades.

El gran llibre dels superpoders: : Isern Iñigo ~ El gran llibre dels superpoders: : Isern Iñigo, Susanna, Bonilla Raya, Rocio, Llisterri i Boix, Anna: Libros

El gran llibre dels superpoders - Editorial Flamboyant ~ El gran llibre dels superpoders és una col·lecció de talents bellíssimament il·lustrada que et farà reflexionar sobre la identitat, i sobre les teves virtuts i capacitats. També disponible en basc, gallec i castellà.

Gran llibre dels superpoders - Cuenta que cuento ~ El gran llibre dels superpodersés una col·lecció de talents bellíssimament il·lustrada que et farà reflexionar sobre la identitat, i sobre les teves virtuts i capacitats. Cuenta que Cuento Estamos especializados en juguetes y libros educativos .Si tienes cualquier duda o no has encontrado lo que buscabas, puedes ponerte en contacto con nosotros mediante las siguientes vías:

EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS - Casa del Libro ~ EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS de ROCIO BONILLA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

El gran libro de los superpoderes: Todos los niños son ~ El gran libro de los superpoderes fue lanzado en Septiembre de 2017. Está impreso en gran formato y en tapa dura con una calidad extraordinaria. Encontraremos este precioso cuento bajo la editorial Flamboyant , famosa por cuentos como “ Un autobús caído del cielo “, “ El monstruo de colores Pop Up ” o “ Mamá al galope “.

EL GRAN LIBRO DE LOS SUPERPODERES / ROCIO BONILLA ~ EL GRAN LIBRO DE LOS SUPERPODERES de ROCIO BONILLA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

El gran libro de los Súperpoderes - La Cuentería Respetuosa ~ El gran libro de Los superpoderes ha sido uno de los libros más esperados de este otoño literario, por dos obvias razones. Estas razones se llaman Susanna Isern y Rocío Bonilla, dos autoras que nos tienen conquistad@s con su habilidad narrativa , tanto a través de la palabra como a través del pincel.

El gran libro de los superpoderes, editorial Flamboyant. ~ El gran libro de los superpoderes nos ayuda a descubrir cual es el nuestro, y nos anima a adquirir otro que no tenemos pero que con esfuerzo podemos llegar a tener.

GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS, EL. ISERN, SUSANNA; BONILLA ~ GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS, EL, ISERN, SUSANNA; BONILLA, ROCIO, 17,90€. El ball, la lectura, l humor, la creativitat, l agilitat, les matemàtiques Tots t.

El gran libro de los superpoderes - Editorial Flamboyant ~ El gran libro de los superpoderes Susanna Isern / Rocio Bonilla. Todos . Desde que su primer álbum ilustrado vio la luz, en 2011, no ha dejado de publicar libros infantiles. Sus obras se han traducido a más de quince lenguas y se comercializan internacionalmente.

EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS : Agapea Libros Urgentes ~ El autor de El gran llibre dels superpoders, con isbn 978-84-947173-8-3, es Susana Isern, el traductor de su idioma original de este libro es Anna Llisterri, las ilustraciones de este libro son de Rocío Bonilla, esta publicación tiene cuarenta páginas.

El gran llibre dels superpoders - Abacus Online ~ Libros infantiles. Libros infantiles. Ver todo; Literatura infantil; . El gran llibre dels superpoders Isern, Susanna Flamboyant Más información. Detalles del producto. . Aquesta eina no obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l’adreça postal des d'on es connecten.

El gran llibre dels superpoders - Susanna Isern, Rocío ~ El gran llibre dels superpoders, libro de Susanna Isern, Rocío Bonilla. Editorial: Flamboyant. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

El Gran Llibre Dels Superpoders de Isern Iñigo, Susanna ~ Un SUPERPODER que ens converteix en persones úniques i irrepetibles. Quin és el teu? El gran llibre dels superpodersés una col·lecció de talents bellíssimament il·lustrada que et farà reflexionar sobre la identitat, i sobre les teves virtuts i capacitats.

Gran llibre dels superpoders,el - Librería Cydonia ~ Gran llibre dels superpoders,el. Isern Iñigo,Susanna / Bonilla Raya,Rocio. Editorial: FLAMBOYANT Año de edición: 2017 Materia Cuestiones personales y sociales: autoconocimiento ISBN: 978-84-947173-8-3

El Gran Libro De Los Superpoderes - Libros en Mercado ~ Encontrá El Gran Libro De Los Superpoderes - Libros en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.

EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS : VV.AA. : 9788494717383 ~ VV.AA.. 9788494717383. EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS. . paquebote, su librería española. Compre cualquier libro español desde cualquier lugar del mundo.

EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS - Librería Enki ~ NOVEDAD: OCTUBRE 2017 El gran llibre dels superpoders és una col·lecció de talents bellíssimament il·lustrada que et farà reflexionar sobre la identitat, i sobre les teves virtuts i capacitats.

:Opiniones de clientes: El gran llibre dels ~ Vea reseñas y calificaciones de reseñas que otros clientes han escrito de El gran llibre dels superpoders en . Lea reseñas de productos sinceras e imparciales de nuestros usuarios.

Gran llibre dels superpoders,el - Librería papelería Pipper ~ Gran llibre dels superpoders,el. Isern Iñigo,Susanna / Bonilla Raya,Rocio. Editorial: FLAMBOYANT Año de edición: 2017 Materia Cuestiones personales y sociales: autoconocimiento ISBN: 978-84-947173-8-3

Susanna Isern: El Gran Libro de los Superpoderes ~ Nuevo libro, nuevos personajes, SUPERPODERES, cualidades, talentos. Todo eso y más en EL GRAN LIBRO DE LOS SUPERPODERES, con las geniales ilustraciones de Rocío Bonilla y publicado por Editorial Flamboyant. También disponible en catalán: EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS.

El gran llibre dels superpoders :: Libelista ~ Cómo descargar un ebook; Devoluciones; Tarifas y plazos de entrega; Contacto ¿Quiénes somos? Toggle navigation. 0. Opciones de búsqueda . Seleccionar área de búsqueda. En todo el catálogo. Dentro de los libros. Título. Autor. Editorial. ISBN. Filtrar resultados por tipo de producto. Libro .

EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS *. ISERN IÑIGO, SUSANNA ~ EL GRAN LLIBRE DELS SUPERPODERS *, ISERN IÑIGO, SUSANNA, 17,90€. El ball, la lectura, l humor, la creativitat, l agilitat, les matemàtiques. Tots tenim algu.